Betaalmethoden

Betalen bij 'Afhalen winkel Mechelen'   KORENMARKT 40  2800 MECHELEN

Als je bij het afronden van je online bestelling kiest voor 'Afhalen winkel Mechelen', kan je ook kiezen voor 'Betalen bij afhalen'.  

Je kan in de winkel contant betalen, met je bankkaart, de bancontact-app en Payconiq. Makkelijk en veilig.

Betalen bij ' Afhalen pick-up Rijmenam'  BROEKSTRAAT 43  2820 RIJMENAM - op afspraak

Als je bij het afronden van je online bestelling kiest voor 'Afhalen pick-up Rijmenam', betaal je je aankoop onmiddellijk online - je wordt doorgestuurd naar de online-betaalmogelijkheden. 

Je krijgt bericht per e-mail of sms zodra je aankoop klaarligt voor afhalen in het Pick-up punt, gelieve niet eerder naar het Pick-up punt te gaan. 

Betalen bij 'Levering-aan-huis door keramiekboetiek' - tot 50 km.

Als je bij het afronden van je online bestelling kiest voor 'Levering door keramiekboetiek', betaal je je aankoop onmiddellijk online - je wordt doorgestuurd naar de online-betaalmogelijkheden.

Je krijgt bericht per e-mail of sms zodra je aankoop klaar is voor thuislevering.  Nadien wordt via e-mail een specifieke dag en moment van levering voorgesteld en afgesproken. 

Je wordt verwacht thuis te zijn bij levering.  Zo niet, dan wordt je aankoop toch geleverd op het afgesproken tijdstip.  Dit wordt vastgelegd op foto.  Keramiekboetiek kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke problemen die een gevolg zijn van een thuis-levering wanneer blijkt dat de klant niet thuis was om de aankoop in ontvangst te nemen. 

Wil je een levering-aan-huis op meer dan 50 km van Mechelen ?  Gelieve dan eerst contact op te nemen via e-mail om de juiste leveringskosten te bepalen.